Лудогорец взима нов нападател на пожар


Лудогорец взима нов нападател на пожар
Снимка: БГНЕС

11068 0

Загубата на Лудогорец от Хасково накара спортно-техническото ръководство на "орлите" да търси на пожар нов нападател, пише "Меридиан мач". Нещо повече - той трябва да бъде привлечен до края на тази седмица.

В момента всички шефове на разградчани са впрегнали своите връзки, за да намерят качествен играч, който да се конкурира с Роман Безяк и Жуниор Кишада. През миналия сезон това бе Мишел Платини, който обаче бе натирен в Славия.

Преговорите с Берое за Венци Христов са подновени. Въпреки декларацията от Стара Загора и тяхното намерение да предложат нов договор на национала, шансът все пак се стигне до трансфер в Разград не е никак малък.

По-вероятно е обаче новият нападател да е чужденец. Причината за това е, че в Лудогорец искат той да е на разположение още за мачовете с Партизан. А от Берое не са много навити да продават своя голмайстор и ако това все пак се случи, преговорите ще се проточат много.

Не е тайна, че вече няколко чуждестранни нападатели отказаха на Лудогорец до момента. Повечето от тях са доволни от офертите, които шампионите им предлагат, но не искат да играят в България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички