Този път Венци Стефанов прекали: пожела най-лошото на Драганов и го свърза с Лудогорец


Този път Венци Стефанов прекали: пожела най-лошото на Драганов и го свърза с Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4221 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов често се изказва по колоритен и критичен начин, но след двубоя срещу Лудогорец изрече думи, които в никакъв случай не му правят чест. Припомняме, че двата отбора завършиха при резултат 2:1 за "орлите" на стадиона в столичния квартал "Овча Купел".

"Белите" имаха претенции към главния рефер Драгомир Драганов при някои от ситуациите в срещата, като очевидно техният президент също не е останал доволен от арбитъра. Той му пожела грозни неща в изказването си след дуела и определи случилото се като престъпление.

"Престъпление! Вие гледахте ли мача? Всичко коректно ли беше според вас? Защо когато мачовете се свирят от шуменския съдия и Кабаков от Пловдив, всичко минава честно? Кой сложи това варненско менте да свири днешния мач?

Това беше стопроцентова поръчка! Бесен съм! Пожелавам му на Драганов да си купи свещи с парите. А този Касай ли е, Масай ли е, ще развали първенството! Да се маха от българския футбол! Михайлов трябва по най-бързия начин да му бие шута!" - започна Стефанов.

След което не успя да се спре и продължи: "Това е безобразие. Видяхте ли отсъжданията днес? Нито имаше авантаж, нито нищо. Съдията се изявяваше като някакъв пратеник на ООН. Влагаме пари в българския футбол и не искаме да се подиграват със Славия и с българските футболисти!

С какво днес Лудогорец беше по-добър от нас? С какво ни надигра? Много съм ядосан. Парите не ги пуска някоя магарица, изкарваме ги с труд и ги влагаме за развитието на българските момчета, а ето какво получаваме" - завърши президентът на Славия.

След срещата пък наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа похвали Славия и се отнесе с уважение към Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички