Славия - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме отложения мач в Първа лига?


Славия - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме отложения мач в Първа лига?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2210 0

Славия посреща Лудогорец в днешния съботен ден в отложен мач от Първа лига. Двубоят започва в 15:00 часа, главен съдия ще бъде Драгомир Драганов.

"Орлите" трябва да гонят задължителна победа в столицата, ако искат да запазят шансове да завършат годината на първо място в класирането. От своя страна Славия има нужда от точки в битката за топ 6.

Сблъсъкът между двата тима по програма беше в пети кръг и трябваше да се проведе в началото на август. Ангажиментите на "орлите" в евротурнирите обаче доведоха до отлагането му за тази част на годината.

След няколко дни на Лудогорец му предстои да изиграе друг отложен свой двубой - домакинството на Левски от следващия шести кръг. В момента разградчани са втори в класирането, на 5 точки от ЦСКА, но при 2 победи ще посрещнат Нова година на върха.

Двубоят Славия - Лудогорец започва в 15:00 часа и ще бъде предаван пряко по "Диема спорт". Ето и кои играчи попаднаха в групата на Славия за мача. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички