Този път сделка ще има! Лудогорец договори Ивайло Чочев


Този път сделка ще има! Лудогорец договори Ивайло Чочев
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2086 0

Лудогорец ще привлече поредния български футболист със силни изяви - Ивайло Чочев, което неведнъж вече се случи през годините. Националът няколко пъти бе желан в Разград, но този път е постигнато разбирателство за трансфер, пише "Тема спорт".

Подробности за сделката

Според изданието трансферът трябва да бъде обявен скоро. Чочев ще играе първоначално под наем при "орлите" срещу съответна сума. В договора му ще има опция за откупуване. Неотдавна от Разград са изпратили до ЦСКА 1948 оферта на стойност 250 000 евро, която е била отхвърлена.

Договорът първоначално ще е за наем

Защо в Разград вместо в Азия?

Тези дни предложението е било завишено и ръцете са стиснати. В столичния клуб са получили оферти и от Китай и ОЕА за звездата си, които са били сходни като суми. Футболистът обаче е заявил, че не иска да напуска България, заради което е избрал Лудогорец.

Нужен ли е Чочев на "орлите"?

Шампионите имат нужда от играч на тази позиция, особено след контузията на Иван Йорданов. Якуб Пьотровски пък може да бъде продаден до затварянето на януарския трансферен прозорец, тъй като има немалък интерес към него. Заговори се, че той е в списъка на турския гранд Галатасарай, но Лудогорец е отказал първата оферта. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички