Ивайло Чочев взе 2 награди и проговори по темата "ЦСКА 1948 - ЦСКА"


Ивайло Чочев взе 2 награди и проговори по темата "ЦСКА 1948 - ЦСКА"
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3257 0

Лидерът на ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев, получи наградите си за 'Играч №1' през месец декември в родната Първа лига, както и за 'Най-добър футболист' на 19-ия кръг в анкетата на "Пресклуб България".

По време на събитието той коментира актуални теми около "червения" клуб, както и спекулациите от миналата седмица, че може да облече екипа на ЦСКА.

За целите на ЦСКА 1948

"В първия полусезон изгубихме точки в мачове, в които бяхме фаворити. Важно е сега как ще започнем, тъй като ни напуснаха някои футболисти и имаме тежка програма. Целта е третото място, а за купата - дано Лудогорец се разконцентрира от това, че играят на много фронтове", започна Чочев, цитиран от "БТА".

Ивайло Чочев

"Надявам се да продължа да вкарвам и да печелим точки. Имаме класата да заменим напусналите, имаме и дълга скамейка, на която има добри футболисти, които до момента играеха по-малко. В първите мачове обаче напускането на останалите ще повлияе на играта ни", предположи той.

Темата "ЦСКА 1948 - ЦСКА"

След това Чочев бе запитан за бъдещето си и заяви, че на този етап остава в ЦСКА 1948, добавяйки, че за интерес от страна на ЦСКА е чувал само от медиите:

"Засега оставам, но този въпрос трябва да го зададете на ръководството. Чувал съм за интерес от ЦСКА към мен само от медиите".

За финала срещу Лудогорец

На 10-и февруари Ивайло Чочев и компания се изправят срещу Лудогорец във финала за Суперкупата на България...

"Ще бъдем готови физически със сигурност. Това е най-добрият отбор в България и те са фаворити, но ще пробваме да ги излъжем. Лудогорец обаче със сигурност е класа над останалите отбори", не скри капитанът на "червените".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - ЦСКА 1948 отряза "дясната ръка" на Николай Панайотов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички