Титлата ще реши и бъдещето на Ивайло Петев в Лудогорец


Титлата ще реши и бъдещето на Ивайло Петев в Лудогорец
Снимка: БГНЕС

2098 0

През този сезон за Лудогорец е толкова напрегнато в Първа лига, колкото почти никога не е било от началото на тяхната хегемония. Ивайло Петев пое отново разградчани в началото на март след неубедителни резултати, но изглежда, че и неговото бъдеще не е напълно сигурно.

Бъдещето на Ивайло Петев

Бъдещето му в Лудогорец зависи изцяло от това дали ще спечели титлата, пише "Тема спорт". Ако разградчани не триумфират за 12-и пореден път със златните медали в първенството, то най-вероятно треньорът ще напусне клуба. В неделя орлите стигнаха само до 2:2 срещу ЦСКА 1948 в Бистрица и сдадоха първата позиция. А той бе превзет след 1:0 над ЦСКА на "Армията".

Вторият престой на треньора начело на разградчани започна в началото на март. Тогава клубът освободи словенеца Анте Шимунджа след поражението с 0:1 на "Хювефарма Арена" от Пирин. Петев бързо успя да вдигне състава. Под негово ръководство бяха натрупани 9 поредни победи в Първа лига. Така 4-точковото изоставане от ЦСКА бе превърнато в 1 пункт аванс. Наред с това отборът направи рейд в турнира за Купата на България, който завърши със спечелване на отличието – първо в надпреварата от сезон 2013/14. Този трофей обаче надали ще спаси главата му. Защото цел №1 пред Лудогорец винаги е била титлата.

Както е известно, от доста време Лудогорец има интерес към Станимир Стоилов, но негово привличане ще е трудно. Затова и клубът най-вероятно ще насочи поглед към чужденец. В събота "орлите" приемат Левски, като нямат право на грешна стъпка, за да не загубят титлата още тогава. Два са случаите, в които Лудогорец е трябвало да се потруди доста здраво в последните кръгове, за да вземе титла - и двата са с участието на Левски и ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички