"Съвсем различни са измеренията" - Стойчо Стоев с коментар след ЦСКА - Лудогорец и преди Лудогорец - Нордселанд


"Съвсем различни са измеренията" - Стойчо Стоев с коментар след ЦСКА - Лудогорец и преди Лудогорец - Нордселанд
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2439 0

В четвъртък, 14-и декември, Лудогорец е домакин на Нордселанд в мач от последния кръг на груповата фаза в турнира Лига на конференциите, който ще стартира в 19:45 часа.

"Орлите" загряха за този сблъсък с победа срещу ЦСКА в Първа лига на 10-и декември, но сега се нуждаят от нов успех срещу датчаните, който ще им гарантира участие в Европа и напролет.

Според бившия им треньор Стойчо Стоев двата двубоя ще бъдат напълно различни:

"Мачът с ЦСКА и този с Нордселанд са коренно различни. Да, един успех срещу конкурента за титлата ЦСКА дава позитивизъм и настроение на Лудогорец. Нормално е в следващата среща да има повече енергия, самочувствие и увереност. При загуба може би щеше да е малко по-различно. Но това са първенство и турнир и са различни. По никакъв начин мач от първенството не влияе на такъв от евротурнирите", категоричен бе 61-годишният специалист, който допълни пред "Мач Телеграф":

"Винаги са били по различен начин гледани. Рядко среща от първенството може да повлияе до огромна степен на двубой от Европа. Съвсем различни са измеренията. Лудогорец вече имат много мачове в Европа и имат самочувствие. Дори и да бяха загубили от ЦСКА - нямаше да е от голямо значение. Така си мисля".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Само в SL! Популярен "червен" фен попиля Ел Маестро и Назон и избухна: Интелектуалният лилипут Делев не трябва да се допуска до цесекари!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички