Легенда на ЦСКА: Срещу Лудогорец се доказа, че нямаме класа за високите си цели


Легенда на ЦСКА: Срещу Лудогорец се доказа, че нямаме класа за високите си цели
Снимка: БГНЕС

12854 0

Легендарният бивш треньор на ЦСКА - Аспарух Никодимов, заяви, че загубата от Лудогорец е доказала, че в "червения" тим липсва класа за високите цели, които си е поставил.

Според Паро тима го чака огромна работа по време на зимната пауза. Той назова двама играчи на Ел Маестро, които смята, че не са за ЦСКА.

Коментарът на Никодимов пред "Тема спорт"

"За пореден път се доказа, че в ЦСКА липсва нужната класа за високите цели, които стоят неизменно пред клуба. И това е поредният признак колко слабо вече е първенството ни, щом този отбор на ЦСКА втора поредна година се бори за шампионската титла.

Миналата година зимува първи, сега е едва трети, но все още гледа към върха. Но за да има някакъв шанс да го стигне, трябва огромна работа през зимата по ключовите направления – подготовка и селекция.

Периодът между двата полусезона винаги е изключително важен, защото още в началото на пролетта нямаш право на грешки. И който влезе по-бързо в ритъм, печели предимство. А ЦСКА не само не трябва да греши, но дори да наваксва пасива си не от един, а от два отбора.

Агресията не се изразява само в ритането на противника, както явно смятат футболисти като Шакич и Вион. Тези играчи просто не са за ЦСКА". Наскоро Никодимов даде интервю за Sportlive.bg, в което говори за ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички