Клаудиу Кешерю отговори: Показа свой гол от 60 метра и заговори за несправедливост (ВИДЕО)


Клаудиу Кешерю отговори: Показа свой гол от 60 метра и заговори за несправедливост (ВИДЕО)
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3159 0

Големият голмайстор в историята на 10-кратния български шампион Лудогорец Клаудиу Кешерю не е играл за отбора от първия мач на тима срещу Шахтьор Солигорск от първия квалификационен кръг на Шампионска лига.

Той остана извън грубата за сблъсъците с Мура, като старши треньорът на "орлите" Валдас Дамбраускас не го използва дори и в Първа лига, където залага на резерви. Специалистът обясни, че ще пуска тези в най-добра форма.

Явно обаче има някакъв проблем между него и нападателя, тъй като Кешерю открито заговори за несправедливост. Румънецът бе изпратен при дубъла на Лудогорец и игра при победата с 4:1 над Етър, като последният гол в срещата бе негов и определено е запомнящ се, след като пое топката, напредна и стреля от около 60 метра, успявайки да прехвърли стража и да се разпише.

Той качи видео от ситуацията в личния си профил в социалната мрежа "Инстаграм", а към кадрите написа: "Невероятно чувство с втория отбор, това е моят тих отговор към несправедливостта". А часове преди това се появи информация, че Лудогорец е съвсем близо до раздяла с Клаудиу Кешерю.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички