Със задоволство от важната победа Дерменджиев погледна към жребия за 1/2-финалите


Със задоволство от важната победа Дерменджиев погледна към жребия за 1/2-финалите
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

940 0

Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, сподели мнението си след отстраняването на ЦСКА 1948 от 1/4-финалите за Купата на България с резултат 3:1 в мач игран на "Хювефарма Арена". Наставникът на "орлите" заяви, че е доволен от успеха и няма претенции кой ще е следващият опонент на шампионите в полуфиналната фаза.

Дерменджиев запази поста в Лудогорец със силни резултати

Думите на Дерменджиев

"Наистина победата е важна, продължаваме за Купата. Добър мач, изигран със самочувствие и добър футбол - така искам да виждам отбора. Предстои ни още един мач с ЦСКА 1948 за първенство", сподели Дерменджиев.

"Равностойният момент бе през второто полувреме и бе кратък и това го отдавам на грешките ни. Затова им дадохме възможност да владеят топката. Иначе съм доволен и от втората част".

"Важното е, че създаваме ситуациите. Има ги ударите и ако продължаваме така, тези удари към вратата - все някой ще влезе".

"Още по-рано казах, че ще играем 7 мача за къс период. Време е да се възстановим. За мен е малко психологически момент. Ще направя така, че мотивацията да не ни пада".

"Не искам да гадаем. Който се падне, срещу него ще играем. Разменените домакинства са нормални, за мен това е окей", завърши опитният специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички