Свиерчок: Трудно ми е да съм резерва, но винаги давам 100% от себе си


Свиерчок: Трудно ми е да съм резерва, но винаги давам 100% от себе си
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3324 0

Нападателят на Лудогорец Якуб Свиерчок показа скромност, заявявайки, че е вкарал головете си срещу Валур благодарение на своите съотборници. Полякът влезе като резерва в реванша и вкара два гола за две минути във вратата на исландците, с което помогна за убедителния успех с 4:0.

"Най-важното е, че спечелихме и продължаваме напред, заяви Свиерчок пред "Диема Спорт". - Колкото до моята смяна, получих две добри подавания и свърших работата си. Най-важното е, че това, което правя на тренировките – да работя здраво, дава резултат. Ако не бях получил добрите пасове от моите съотборници, щеше да е трудно да вкарам. Не мисля, че това е изкупление за дузпата срещу Ференцварош. Сега съм фокусиран върху следващия момент и не мисля за тази дузпа. Мисля, че дори в Исландия бяхме значително по-добрият отбор, а днес го затвърдихме. Там изкуственият терен бе труден за нас, а днес показахме как играем".

"Можех да завърша с хеттрик, но в крайна сметка съм щастлив. Сега трябва да се фокусираме върху първенството и после ще мислим за ТНС. За мен е трудно да бъда резерва, но всеки ден тренирам много усърдно. Ако тренираш здраво, головете и мачовете ще дойдат. Не мисля дали ще започна или не, а винаги давам 100% от себе си", завърши голмайсторът. Прочетете тук интересната история на нападателя преди идването му в Разград. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички