Дяков обясни какво пречи на чужденците да се задържат начело на Лудогорец


Дяков обясни какво пречи на чужденците да се задържат начело на Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1276 0

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков коментира назначението на новия наставник Валдас Дамбраискас и направи интересно изказване относно чуждестранните наставници на "орлите" през годините. Според него манталитета в нашия край пречи на чуждестранните треньори да се задържат по-дълго.

"Може би им пречи манталитетът по нашия край, балканския край. Това е една от пречките, надяваме се с новия треньор нещата да потръгнат и Лудогорец да играе така, както всички са свикнали. Чувам, че новият треньор е възпитан и коректен човек. На терена ще се види, там се показва треньорът. Надяваме се да успеем", сподели Дяков пред БНТ.

Според него играта в защита на разградчани трябва да коригира. "Ако тръгнем да търсим причините, те не са малко. Може би и COVID-19 ни повлия, трябва да направим така, че да изглеждаме по-добре. Бях разочарован от поведението на предишния треньор и екипа му, обичам да казвам нещата в очите, а не да ги научавам от медиите. Не обичам да се действа зад гърба, такъв човек съм. Лудогорец винаги е уважавал своите конкуренти, ако играем своята игра, няма все още отбор в България близо до нашето ниво". А в кой младежки национал на Лудогорец се прицели Левски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички