Стойчо Стоев: Трябва да си пазим името в Европа


Стойчо Стоев: Трябва да си пазим името в Европа

10014 0

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев разкри, че отборът му ще подходи сериозно към съперника си по пътя към Шампионска лига Дюделанж, въпреки успеха с 4:0 в първата среща в Разград.

Наставникът на шампионите призна, че ще направи ротации в състава.

"Вероятно ще има ротации, подходът ще е по-сериозен. В Европа трялва да се стремим да сме максимално мобилизирани и концентрирани. Трябва да си пазим името в Европа, трудно го създадохме, не бива да го загубиме елементарно и лесно. Мисля за мача с Дюделанж, ще играем сериозно, а след това ще мисля за мача с Черно море", коментира Стоев на заминаване за Люксембург пред "Дарик".

Във вторник Лудогорец ще играе мач-реванш от втория предварителен кръг на Шампионска лига срещу Дюделанж.

"Мачът в Люксембург ще е етап от подготовката, според мен, трябва да съумеем игрово да се стиковаме по-добре", допълни треньорът.

Що се отнася до загубата от Хасково с0:1 на старта на българския шампионат, Стоев заяви, че вече е бил направен разбор на мача и играчите са осъзнали грешките си.

"Никой не е застрахован от загуби, ясно е, че в един момент и ние щяхме да загубим, неочаквано още в първия кръг. Поздравления за отбора на Хасково. Проблемът не беше спортно-технически, имаше го и този елемент, колкото може би подхода за мача. Когато си шампион всеки мач трябва да се доказваш",коментира Стойчо Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички