Стоев преди двубоите с Марибор: Най-хубаво ще е да решим всичко в първия мач

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели какъв би бил идеалният вариант за развитие на двубоите с Марибор. Разградчани ще се изправят срещу словенския тим в плейоф за влизане в групите на Лига Европа.  Според него, най-добре би било всичко да бъде решено още в първия мач в Разград.

"Най-хубавият сценарий е да си решиш мача още в първия двубой. Ние сме с нагласата, че имаме два мача. Нагласата ни е такава, че трябва да се представим доста убедително. Класата на Марибор е по-голяма от ТНС. Трудно е с две думи да се опише играта на Марибор. Играят добре в двете фази на играта. Имат добри футболисти", заяви треньорът на шампионите.

В Словения са респектирани от класата на Лудогорец: Марибор ще се изправи срещу непоколебим доминатор

В Словения показаха, че са изключително респектирани от класата на Лудогорец и очакват много трудни мачове за Марибор срещу “орлите” ...

"Надявам се да няма напрежение. Говорих с футболистите. Играчите трябва да са спокойни и уверени, както и да изпълняват нещата, които сме говорили. Съставът е избистрен. Доста време ги наблюдаваме. Футболистите са запознати със силните и слабите страни на техния отбор", добави още Стойчо Стоев.

А какво сподели треньорът на Марибор за предстоящите двубои - може да видите в този материал.

 

Още по темата

Please select answer!