Станислав Тодоров - съдията на шампиона Лудогорец?


Станислав Тодоров - съдията на шампиона Лудогорец?

1678 0

Старши-треньорът на Пирин Наджи Шенсой изригна по адрес на съдията Станислав Тодоров след загубата на неговия тим с 1:3 от шампиона Лудогорец. "Орлетата" поведоха в резултата с автогол на Козмин Моци, но последваха три безответни гола - два на Кафу и един на Кешеру.

Ролята на Станислав Тодоров обаче не беше никак малка, след като не изгони Керчев от състава на гостите още през първото полувреме и допусна много грешки, до голяма степен помогнали на гостите от Разград. Това беше отчетено от Шенсой, който обикновено не избухва по адрес на съдиите, въпреки че Пирин нерядко е ощетяван до момента през сезона в "А" група.

"Как да не бъда разочарован? Днес имахме сили да играем 11 срещу Лудогорец. Ако беше някой чужденец от Европа, нямаше да разбере на кое място е Пирин и на кое Лудогорец. Вкарахме много хубав гол, през второто полувреме имахме още едно положение. Играхме много добре. Можем да играем 11 на 11, но как да играем 17 на 11. Казаха ми, че Станислав Тодоров е техен съдия. Казаха ми на пресконференция, но не исках да вярвам“, коментира Наджи Шенсой непосредствено след срещата.

"Лудогорец е най-добрият отбор в България, но защо им е да бъдат подкрепяни от съдите? И Пирин е български клуб, Пирин не е израелски отбор, много ви моля. Те бяха умрели (бел.ред - Лудогорец). Загубиха самочувствие, ние ги върнахме в мача. Те бяха умрели. През второто полувреме се върнаха в мача.

Всичко разбирам в България, но това не разбирам. Не им трябват съдии на Лудогорец. За какво са им 15 точки преднина. Не разбирам. Те заслужават да бъдат шампиони. Те нямат конкуренция. Как могат толкова много да паднат съдиите? То се вижда от самолет. И те не си вярват. Нямаме нито една точка спечелена благодарение на съдиите. Ние сме един симпатичен отбор надявам се да останем в А група. Имаме една седмица да мислим как да играем срещу Левски", допълни опитният треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички