Моци готов да играе на Евро 2016


Моци готов да играе на Евро 2016
Снимка: БГНЕС

827 0

Козмин Моци се прицели в участие на Евро 2016. 31-годишният футболист иска да попадне сред избраниците на националния селекционер на Румъния Ангел Йорданеску за финалите във Франция през лятото. Той сподели, че това не е само негова мечта, а и на съотборниците му Препелица и Кешерю.

"Естествено, че искам да играя на европейското. Това е мечта не само за мен, но и за сънародниците ми тук в отбора. Стремим се всеки мач да даваме всичко от себе си и да играем на предела на възможностите си, както и да тренираме всеки ден на високи обороти, за да си заслужим мястото", обясни Моци.

От тримата с най-малки шансове изглежда непостоянният Препелица. Кешерю е голмайстор на родното първенство, но среща сериозна конкуренция за мястото в атака в лицето на Раул Русеску от Османлъспор, който не спира да бележи в Турция, пише "Тема спорт".

"Не мисля, че Клаудиу завижда на Русеску за попаденията му. Да, има надпревара между тях, но няма как да се сърдиш, че твой сънародник е във форма и бележи. Все пак най-важното е кой ще помогне на отбора. Във всеки мач можеш да се разпишеш, така че има още много време", каза още Моци.

В случай че тримата попаднат в групата на Румъния, ще донесат поне 432 хиляди евро на Лудогорец. Това ще стане, ако северната ни съседка отпадне още в груповата фаза на Евро 2016.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички