Терзиев за 1/16-финала: Дано ни се падне голямо име


Терзиев за 1/16-финала: Дано ни се падне голямо име
Снимка: Getty Images/Guliver

1342 0

Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев съобщи, че всички в клуба искат в 1/16-финалите на Лига Европа да им се падне силен противник и посочи причината за това. Снощи разградчани завършиха наравно 1:1 с Ференцварош и си гарантираха второто място в групата, което им отрежда участие в плейофите на турнира.

"Чувствата са малко смесени, тъй като изпуснахме победата в последната минута. Получи се един много добър мач, два равностойни отбора. Радостно е, че излизаме като печеливши, въпреки че не победихме. Не мисля, че ни изненадаха с нещо, бяхме ги разузнали много добре", коментира Терзиев след мача в Разград.

"Мога да кажа, че кампанията до този момент в Европа е много добра. Изключително силни отбори бяха в групата. Радостно е, че успяхме да излезем от тази сериозна група. Виждаме колко е трудно изобщо български отбор да се класира в групите, камо ли да излезе от тях. Всички искаме следващият противник да бъде голямо име, голям отбор, за да напълним стадиона и да изиграем един престижен мач", допълни опитният защитник. А кои са възможните съперници на Лудогорец в следващата фаза вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички