Стадион "Ивайло" отваря сектор за Лудогорец - ЦСКА 1948, билетите за финала за Суперкупата вече са в продажба


Стадион "Ивайло" отваря сектор за Лудогорец - ЦСКА 1948, билетите за финала за Суперкупата вече са в продажба
Снимка: Lap.bg

2448 0

Професионалната футболна лига пусна в продажба от днес, пети февруари, билетите за финала за Суперкупата на България между Лудогорец и ЦСКА 1948 в продажба. 

Втори финал между отборите в рамките на броени месеци

Срещата е насрочена за 10 февруари (събота) от 15:00 часа на стадион "Ивайло" във Велико Търново и ще може да я проследите НА ЖИВО със SportLive.bg! Битката за ценния трофей противопоставя шампиона и носител на Купата и другият финалист от миналата година.

Припомняме ви, че Лудогорец се наложи през пролетта на Националния стадион "Васил Левски" с 3:1 при рекордно ниска посещаемост за подобен двубой. 

Как да се сдобиете с билети

Билетите могат да бъдат намерени онлайн на Eventim.bg, както и на всички каси на компанията и партньорските обекти - бензиностанции OMV, книжарници Orange, Технополис и Български пощи. За двубоя ще бъде отворен сектор "А" на стадион "Ивайло", а цената на всяка ценна хартийка е 15 лева.

Във Велико Търново билети могат да бъдат закупени от касите на Eventim, намиращи се в Туристически-информационен център (ул. Христо Ботев 5), книжарница Orange (ул. Христо Ботев 6), OMV (ул. Магистрална 12) и Български пощи (ул. Христо Ботев 1)

В Разград билети могат да бъдат закупени от касите на Eventim в OMV (ул. Странджа), Технополис (бул. Априлско въстание 66), Български пощи (бул. Васил Левски 2 и бул. България 17) 

Привържениците на Лудогорец ще влизат от входове 3 и 4 (Запад) на стадиона. А привържениците на ФК ЦСКА 1948 София, както и всички останали фенове на футбола ще влизат от входове 1 и 2 (Изток).

Още: Страхотни приятелски лагери между ЦСКА, Лудогорец и Ботев Пловдив на път към България

Дерменджиев със странен отговор дали иска играчи на ЦСКА - каза и говорил ли е с Ел Маестро

"Помагал съм на всеки един клуб в България - само на ЦСКА и Лудогорец - не"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички