"Срам! В реванша очаквам 11 войника на терена" - Ивайло Петев красноречив след загубата на Лудогорец


"Срам! В реванша очаквам 11 войника на терена" - Ивайло Петев красноречив след загубата на Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2746 0

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев не кратък в коментара си след загубата в първия мач срещу Балкани в първия квалификационен кръг в Шампионска лига. Той сподели, че изпитва срам, но още в реванша да види 11 войника на терена в търсене на обрат.

"Не съм още, това е голямата въпросителна, но мачът е минал. За жалост изиграхме лош мач. Аз лично чувствам срам от това представяне, но загубите са част от футбола. Трябва да продължим напред. Сега трябва да намерим причините защо сме играли по тоя начин. Особено през първото полуврем", заяви Петев при прибирането си в България.

Подцени ли Лудогорец двубоя?

Относно това дали в имало подценяване от страна на Лудогорец: "Пак казвам трябва да си отговорим на този въпрос, може и да е имало, но в днешни дни не може да подцениш никой. Аз и още преди мача казах, това е един доста добър отбор, миналата година се е класирал в Лигата на конференциите. Това не е никак случайно.

Видяхте сами след 20-ата минта на първото полувреме. Лош мач, така че трябва да излезем от ситуацията максимално бързо. Естествено има още 90 минути, имаме още 2 гола да наваксаме и ще направим всичко възможно. В петък имаме мач за първенство и в сряда след това 11 войника от първата минута да дадат не всичко от себе си, а повече от максимума. Спортният директор Козмин Моци пък заяви, че е напълно нормално да вярват в обрата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички