Спас Делев посочи рецептата за победа на Лудогорец над Моуриньо и Рома


Спас Делев посочи рецептата за победа на Лудогорец над Моуриньо и Рома
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2843 0

Спас Делев изрази мнението си след разгрома с 6:0 над Хебър. Щурмовакът на Лудогорец блесна с два гола и една асистенция за успеха, забивайки първите си две попадения от началото на сезона. Накрая на мача Делев получи и травма.

Контузията, която получих е стар проблем. Надявам се всичко да е наред и да отшуми бързо.За мен е важно във всяка една тренировка и всеки един мач да се раздавам. Конкуренцията е жестока, има силни футболисти. Аз съм тук, за да се боря, ще давам всичко от себе си, а треньорът ще преценява кой да играе”, коментира Делев.

Треньорът решава колко ще играя, дали минута или две. Аз ще давам всичко от себе си докато съм тук. Имаме доста мачове през 2-3 дни, трябва да сме в кондиция, за всеки мач. Треньорът успява да ни държи концентрирани през цялото време. Всеки чака своя шанс и дава максимума от себе си”, продължи стрелецът на разградчани.

Не съм аз човекът, който да оценява селекцията, но всеки който е дошъл тук е много добър футболист. Треньор като Моуриньо се спира с много дисциплина, с много тичане на терена. Надявам се, че ще постигнем добър резултат срещу Рома”, обяви Делев.

А ето какво обяви Шимунджа след боя над Хебър Пз.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички