Анте Шимунджа след разгрома над Хебър Пз: Доминирахме през целия мач


Анте Шимунджа след разгрома над Хебър Пз: Доминирахме през целия мач
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1544 0

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа изрази мнението си след разгромната победа с 6:0 над Хебър (Пазарджик) в Разград. Той не скри задоволството си от спечелените три точки.

"Най-важното нещо е, че играем мач за мач. Не мислим кой е следващият мач, а кой е днешният двубой. Това е най-важното за нас, най-важното е да спечелиш трите точки. Концентрацията е част от мача, всеки отбор трябва да бъде концентриран, но ние доминирахме от първата до последната минута“, започна коментара си Шимунджа.

Футболистите всеки ден тренират и показват, че искат да играят, в тренировките трябва да покажат, че имат желание да играят, а аз трябва да избера кой е най-подходящ“, продължи той.

Хубаво е, когато отбележиш гол бързо, тогава съперникът излиза по-напред и се откриват пространства. Работихме и в офанзивен, и в дефанзивен план. Новите играчи? Видях Аслак днес, а за другите двама, които ги чакаме, ще говорим по-късно. За Аслак адаптацията ще бъде по-лесна, защото се включи в добър мач", каза още словенецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички