Лудогорец следи втори нападател от френската Лига 2


Лудогорец следи втори нападател от френската Лига 2
Снимка: Профил на Сане във Фейсбук

1545 0

Въпреки че преподписа с Клаудиу Кешеру и разполага с Якуб Свиерчок, Лудогорец усилено търси нов нападател, който да подсили атаката на тима през лятото. Поредният, към когото са насочили внимание от Разград, е сенегалецът Абдулайе Сане от Сошо. Нападателят е голмайстор на втородивизионния френски тим за настоящия сезон с 11 гола и 3 асистенции.

Разградчани са се интересували от 27-годишния футболист през зимата, но, тъй като контрактът му със Сашо изтича през лятото и още не е подновен, българите ще направят нов опит да го доведат в Първа лига. Сане е наясно, че към него има достатъчно интерес, за да се притеснява за преговорите с настоящия си клуб, според wiwsport.com.

Сошо вече е отправил оферта към играча за нов контракт, но условията не са устроили африканеца. Сане е играл и за АС Дуан, Рен и Ред стар. А кой друг нападател от Лига 2 следят Лудогорец вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички