След резила срещу Пирин: Лудогорец ще върне бивш свой треньор начело?


След резила срещу Пирин: Лудогорец ще върне бивш свой треньор начело?
Снимка: ludogorets.com

6747 0

Новината, че Ивайло Петев се завръща в бившия си тим Лудогорец, която се появи преди няколко седмици, днес е по-актуална от всякога. Според "Блиц" е въпрос на време първият треньор на "орлите" в елита да се върне на поста си.

Шимунджа гледа към изхода?

След изненадващото поражение от борещия се за оцеляване Пирин вчера, изглежда предопределено разградчани да се разделят с Анте Шимунджа. От известно време ръководството не е доволно от представянето и резултатите на тима с него начело, но загубата вчера е преляла чашата на търпението.

Ситуацията около Петев

Петев, който спечели с Лудогорец първите им 2 титли на България - 2012 и 2013 година, в момента е без работа. За последно той беше селекционер на Босна и Херцеговина. Българският наставник беше в лагера на шампионите в Турция.

Кога за последно българин води "орлите"?

Трябва да се отбележи, че хегемонът в българския футбол не е имал български треньор повече от година. От началото на 2022 година, когато Станислав Генчев загуби поста си, до днес "орлите" бяха водени от Валдас Дамбраускас и Анте Шимунджа.

След поражението Анте Шимунджа пое отговорността и обяви готовност да приеме решението на клуба за него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички