Кюстендилеца в екстаз: Отбеляза се от "Хювефарма Арена" и честити на Янев (СНИМКА)


Кюстендилеца в екстаз: Отбеляза се от "Хювефарма Арена" и честити на Янев (СНИМКА)
Снимка: Фейсбук

13533 0

Лидерът сред организираните привърженици на ЦСКА - Иван Велчев - Кюстендилеца, поздрави с химна "Пирин е голяма планиа" елитния футболен Пирин и поименно част от футболистите на "орлетата", които изненадващо победиха като гости Лудогорец в двубой от 22-рия кръг на Първа лига. 

В публикацията си върлият фен на "червените" спомена офанзивните футболисти - Мартин Смоленски, Андрей Йорданов и Преслав Йорданов, които в близкото минало бяха част от ЦСКА, третият основна при това, а първият дори още е собственост на тима от "Борисовата градина.

Грешката на 11-кратните шампиони дойде след попадение от дузпа именно на Преслав Йорданов още в добавеното време на първата част и по този начин Лудогорец не се възползва от равенството на ЦСКА срещу Локомотив Пловдив от събота.

Публикацията на Кюстендилеца в социалните мрежи

"Пирин е голяма планина...Има и чест във футбола.Едно огромно благодаря на Мартин Смоленски, Андрей Йорданов, Преслав Йорданов и всички замесени!", написа в социалните мрежи тарторът на "Сектор Г" в социалните мрежи и сподели незабравим момент от триумфа на ЦСКА за Купата на България през 2016 г., когато начело на "червените" бе именно Христо Янев.

Вижте какво пожелаха феновете на Лудогорец от Анте Шимунджа!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички