След разгрома над Черно море: От Берое се заканиха да бият Лудогорец


След разгрома над Черно море: От Берое се заканиха да бият Лудогорец
Снимка: beroe.bg

1961 0

В щаба на Берое са позитивно настроени за предстоящия мач срещу шампиона Лудогорец през идния уикенд. Заралии разгромиха Черно море с 4:0, с което временно се изкачиха на върха в подреждането на Първа лига. Дали ще задържат лидерската позиция - зависи от развоя на дербито между ЦСКА и Лудогорец в утрешния ден.

Според наставника на тима Димитър Димитров - Херо Лудогорец има силни играчи като индивидуалности, но като отбор все още не са разгърнали пълния си потенциал. "Като индивидуалности са изключително силни футболисти, но все още като отбор си мисля, че не са сглобили такъв отбор, който да подхожда на качеството на футболистите. За нас, разбира се, си остават доминант в нашето първенство. Ще се опитаме да се противопоставим", каза Херо.

Появилият се като резерва Гаюс Макута пък обяви, че Берое ще играе за победа срещу Лудогорец. "Следващият мач ще е много труден, знаем, че Лудогорец е най-добрият отбор в България. Имаме една седмица да се подготвим и ще играем за победа", категоричен е Макута.

Двубоят на Лудогорец и Берое е следващата събота от 18:45 часа. Утре, от 20:30 часа, "орлите" гостуват на ЦСКА, като срещата ще можете да проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички