След двата гола Квадво Дуа си резервира титулярното място в Лудогорец


След двата гола Квадво Дуа си резервира титулярното място в Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1441 0

Квадво Дуа, който впечатли за Лудогорец срещу Славия, вкарвайки двата гола за успеха с 2:0 се очаква да получи титулярно място. Той ще измести Руан Крус.

Промени в състава на Лудогорец

Той със сигурност ще стартира при домакинството на Фенербахче в четвъртък от 22:00 часа, а не е изключено да попадне сред 11-те и още за предстоящия в неделя двубой с Крумовград от 16-ия кръг, пише "Тема спорт". Дуа бе привлечен през лятото за близо 3 милиона евро от Нюрнберг, но скоро след трансфера си в Разград се контузи и на върха на атаката бе използван бразилският нападател.

Той обаче не впечатли достатъчно, за да докаже, че трябва да е титуляр. Матиас Тисера пък не попада в плановете на Георги Дерменджиев, като досега не е записал нито минута под негово ръководство. Затова и нагласите са съвсем скоро Дуа да заиграе редовно в стартовите 11.

Освен Тисера и дните на вратаря Серджио Падт в Разград са преброени. През лятото Лудогорец отказа да продаде нидерландеца, а той изпадна в дупка. За последно Падт бе под рамката при кошмара срещу Нордселанд в Дания – 1:7. Срещу Фенербахче 33-годишният страж бе сред резервите, но въобще не намери място в групата за мачовете с Хебър и Славия. А наскоро завърналият се в игра Антон Недялков заяви, че ако Лудогорец играе, както трябва Левски и ЦСКА няма да им попречат за титлата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички