Скандално: Флуминензе посече трансферна цел на Лудогорец заради "черно тото"


Скандално: Флуминензе посече трансферна цел на Лудогорец заради "черно тото"
Снимка: ludogorets.com

3189 0

Една от трансферните цели на Лудогорец през изминалия летен трансферен прозорец - Витор Мендеш, се замеси в изключителен скандал, който може да му коства нещо много повече от сделка с родния гранд. 

Съгрешението на бразилеца

Оказва се, че бразилският Флуминензе е извадил временно бранителя от отбора, след като е обвинен за участие в черно тото. В последно време играчът бе под наем в Жувентуд. С него той бива обвинен, че срещу 350 хиляди бразилски реали (около 65 хиляди евро) си е изкарал нарочно жълт картон в мача срещу Форталеза от 27-ия кръг на бразилското първенство.

В жалбата срещу Мендеш са прикачени доказателства, че играчът е получил още 5000 реали (1000 евро) от BC Sports Management. Партньор на компанията е Бруно Лопес, който беше арестуван за уреждане на мачове. Като доказателство ще бъде използвана и разпечатка от чатове в WhatsApp, на които Мендеш се договоря как ще получи сумата, след като изкара жълтия картон.

Бранителят е едно от 17-те лица, срещу които се води разследване за черно тото. Пет от лицата са професионални спортисти. Те имат срок от десет дни да отговорят на обвиненията, предава "Тема Спорт".

Връзката на Мендеш с Лудогорец

Мендеш бе на крачка от Лудогорец през септември, като орлите дълго време работиха по уреждането на подписа му. Провала по сделката дойде в последния момент, след като на играча не му бе издадена работна виза като гражданин на страна извън Европейския съюз.

Следете Лудогорец - Черно море НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички