Ще резне ли Берое главата на Дерменджиев в "зеленото" дерби?


Ще резне ли Берое главата на Дерменджиев в "зеленото" дерби?
Снимка: Иван Янев/БГНЕС

1926 0

Съставът на Лудогорец има трудната задача да спаси главата на треньора си Георги Дерменджиев в реванша срещу Берое в осминафинален мач от турнира за Купата на България, който ще се играе в Разград.

Мачът се играе в неделя, но вече предизвиква вълнение в цялата страна, която няма търпение българските отбори да подновят игрите си през пролетта.

Вълнение от резултата има особено в Ловеч, тъй като Литекс чака цяла зима да разбере името на съперника си в четвъртфиналната фаза, заради отложените мачове между "зелените".

След загубата с 2:1 в първия мач, игран в Стара Загора, от гнездото на орлите все по усилено започнаха да пълзят слухове, че кариерата на стратега в Разград е заложена на карта.

Въпреки че Дерменджиев записа исторически първи успех за български отбор в Щампионската лига с победата на Лудогорец срещу Базел с 1:0, Берое успя да изненада неприятно тима му в първия двубой за националния трофей.

Сега каузата пред наставника е "Всичко или нищо", тъй като Кирил Домусчиев вече е демонстрирал, че не търпи провали. Собственикът на разградчани вече изгони след слаби резултати в един-единствен мач, двама треньори, правели Лудогорец шампион - Ивайло Петев и Стойчо Стоев.

Именно Стоев ще направи дебюта си в официален мач днес, но извеждайки Левски, срещу опашкаря в "А" група Хасково на "Герена"

"Сините" са фаворити в двубоите от четвъртфиналите, но резултатите в турнира за Купата неведнъж са оборвали прогнозите.

Левски също не се представя убедително в турнира, след като успя да елиминира трудно Монтана, която пък спря пътя на ЦСКА, в предния кръг.

Черно море пък изглежда сигурен фаворит срещу тима на Локомотив (Горна Оряховица) в третия мач от кръга.

Това не пречи "железничарите" да извършат подвиг и да изненадат лошо моряците на техния бряг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички