Реваншът с Берое сдуха Дерменджиев


Реваншът с Берое сдуха Дерменджиев

2290 0

„Ние сме под напрежение, защото имаме да играем реванш, в който влизаме като губещи, но това е професия на всички и трябва да се справим", заяви вчера треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев.

Лудогорец приема Берое в реванш от осминафиналите в турнира за Купата на България. В първия мач Берое победи с 2:1, съобщава "Меридиан мач".

„Предстои ни един труден мач с Берое. Очаквам голямо тактическо надиграване. Ние ще бъдем крайни победители. Работим непрекъснато и постоянно. Каквото има да се отстранява, го отстраняваме. Футболистите не са машини, а хора. Анализирахме всичко от първия мач. Играчите го разбира и го знаят. Обстановката е спокойна", продължи наставникът на шампионите.

Георги Дерменджиев коментира и церемонията „Футболист на годината", на която той и неговите футболисти обраха призовете.

„Заслужено и очаквано получихме наградите. Всички, които бяхме наградени, ще съберем отбора и служителите на клуба, за да бъдем заедно", каза специалистът от Пловдив.

Относно битката с ЦСКА за титлата Дерменджиев заяви: „За ЦСКА ще мислим, когато му дойде времето".

Левият бек Браян Ангуло и нападателят Юнес Хамза най-вероятно ще пропуснат реванша за Купата.

Първият все още не е готов след претърпяната операция в края на миналата година. Тунизиецът пък пропусна подготовката заради участието си на Купата на Африка със своята родина.

„Хамза и Ангуло все още има какво да наваксват", каза треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев.

Все пак Хамза може и да попадне сред 18-те, като това зависи от травмата на Роман Безяк. Словенецът се подобрява с всеки ден, но участието му в мача с Берое е под сериозна въпросителна.

При това положение атаката ще бъде водена от Кишада. Ако Безяк отпадне от групата, тогава Хамза ще бъде включен в нея.

Твърдо аут за мача с Берое са централният защитник Козмин Моци, който е наказан, и контузеният Светослав Дяков, който е с травма от първия сблъсък в Стара Загора, когато бе заменен принудително от Анисе.

При отсъствието на национала мадагаскарецът отново ще е партньор на Ешпинъо в средата на терена. Георги Дерменджиев ще умува и за Михаил Александров. Очаква се той да замени сред единадесетте игралия неубедително в Стара Загора Вандерсон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички