Ще оцелее ли Лудогорец в ада в Белград?


Ще оцелее ли Лудогорец в ада в Белград?
Снимка: БГНЕС

1065 0

Тази вечер от 21:30 Лудогорец ще излезе на "Мала Маракана" в Белград в опит за подвиг срещу Цървена звезда. Българският шампион ще трябва да се справи с домакинското предимство, което има сръбския тим.

Очакванията са стадионът да е пълен, който може да побере 50 хиляди привърженици. Задачата на Лудогорец няма да е хич лесна предвид и резултата от първия двубой. Двата тима завършиха 2:2 на стадиона в Разград.

50 хиляди от Звезда готвят ад за Лудогорец

Досега в историята нито един български отбор не е успя­вал да си тръгне с положите­лен резултат от "Мала Мара­кана". Нито ЦСКА, нито Локо Пд, нито Ботев Пд го сториха, а днес идва редът на Лудогорец да опита. За да успеят по -пътя към плейофите и да оставят жива мечтата за второ участие в групите на Шампионската лига, разградчани ще трябва да вкарват и да не до­пускат, а не на последно място да направят нещо, което ни­кой наш тим не е правил.

Наставникът на разградчани Георги Дерменджиев най-вероятно ще залоци още от първите минути на Клаудиу Кешеру, което ще е дебют за него през сезона. Дилемите пред треньора на Звезда Миодраг Божович са свързани с това дали на върха на атаката да започне Катай, както в първия мач, или португалецът Уго Виейра.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички