Люпко Петрович: Звезда ще бие спокойно Лудогорец


Люпко Петрович: Звезда ще бие спокойно Лудогорец

3717 0

Треньорът на "Левски" Люпко Петрович сподели, че няма съмнения относно това кой ще продължи към групите на Шампионска лига. В сблъсъка между Лудогорец и Цървена звезда сърбинът вярва, че краен победител ще бъде бившият му тим, с който триумфира в турнира КЕШ през 1991 година.

"След битка всички генерали са умни, но аз предрекох, че моята Звезда ще се бори за място в Шампионската лига. Лудогорец е силен и богат клуб с опитни играчи и добри индивидуалисти, но Звезда е Звезда и по всяка вероятност ще продължи напред. Убеден съм, че футболистите ще играят дисциплинирано и няма да прибързват. Очаквам спокойна победа"„ сподели Петрович, цитиран от БТА.

"Първото полувреме за Звезда в Разград беше лошо, но второто беше изключително. Отличният гол на Катай шокира играчите на домакините. Жалко е, че Звезда не се възползва по-добре. Въпреки това съм уверен, че отборът ще преодолее Лудогорец", допълни специалистът.

"Очаквам Лудогорец да играе по същия начин, както и в Разград. Те трябва да нападат и няма какво да губят, защото Звезда има предимство. Мисля, че това е удобно за нашия шампион, защото отборът може да играе спокойно и търпеливо", каза още той.

Петрович предупреди за най-опасните играчи на Лудогорец.

"Левият бек Натанаел е страхотен футболист. Той е способен да създаде много проблеми. Лидер и капитан на отбора е румънецът Моци. Видяхте колко бърз може да бъде Кафу в нападение, а трябва да се обърне специално внимание и на Марселиньо. Бразилецът с български паспорт не показа своето ниво в първия мач и това е една от причините Лудогорец да бъде надигран тотално през второто полувреме", категоричен е треньорът на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички