Шимунджа: Тази загуба ще ни поучи, бяхме наивни срещу Динамо Киев


Шимунджа: Тази загуба ще ни поучи, бяхме наивни срещу Динамо Киев
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

978 0

Предводителят на Лудогорец - Анте Шимунджа, призна, че тимът му е получил добър урок в следствие на поражението с 1:4 от украинския шампион Динамо Киев. Това е първа загуба на словенеца, след като пое "орлите".

"Днес получихме добър урок. Динамо Киев има много качествени състезатели, а ние бяхме наивни днес, не знаехме как да реагираме в определени ситуации", започна Шимунджа.

"За нас е важно да поддържаме добре линиите си, за да успеем да постигнем резултата, който искаме. Мисля, че днес няма как да сме доволни от представянето, но пък можем да се поучим от него", продължи той.

"Това не бе толкова голям проблем. Имаме хора, които могат да играят на различни позиции, видяхме как се играе на най-високо ниво. Може би днес имахме две-три или повече възможности за гол, Динамо обаче се отбраняваше добре. Трябваше да сме по-бързи с топката в последната третина, но и да сме търпеливи, завърши Шимунджа.

"Утре предстоят 90 минути срещу Динамо Тбилиси, имаме контузени, така че все още не сме наясно. Хората, които стартираха днес, нямат гарантирано място за шампионата. Тепърва има да се борят за своите позиции", завърши треньорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички