Лудогорец пече трансферен удар: Взема вратар от Евро 2020


Лудогорец пече трансферен удар: Взема вратар от Евро 2020
Снимка: Getty Images

1907 0

Лудогорец е близо до осъществяването на трансферен удар. Клубът може да привлече хърватски национал, участвал на Евро 2020 миналото лято. Става дума за стража на английския Лутън - Симон Слуга, като преговорите са на финалната права.

В Разград очакват 28-годишният Слуга да бъде алтернатива на титуляря Серджио Падт, който след продажбата на Кристиан Кахлина в американския Шарлът остана без конкуренция. Вчера хърватинът не взе участие в мача срещу Блекбърн (0:0), въпреки че е титуляр.

"Нещата са в развитие. Ще имаме повече новини в понеделник, когато ще обясним подробно какво се случва. Нека няма никакви спекулации за Симон Слуга. Затова ще кажа, че причината да не играе не е здравословна. Това е истината, не мога да седя пред вас и да ви лъжа", обясни мениджърът на "шапкарите" Нейтън Джоунс.

Вратарят има договор с Лутън до идващото лято. Той има три мача за националния отбор на Хърватия и беше част от състава на Евро 2020. Английският клуб плати за него на Риека рекордните 1,5 милиона евро. А кой клуб от Чемпиъншип иска Кирил Десподов четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички