Шимунджа изчетка Бетис и отсече: Мачът ще бъде доста по-различен от този с Рома


Шимунджа изчетка Бетис и отсече: Мачът ще бъде доста по-различен от този с Рома
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1308 0

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа говори преди утрешния мач от груповата фаза на Лига Европа срещу Бетис в Севиля. Словенският специалист изрази мнение, че испанският отбор играе много по-различен футбол от Рома. Родният хегемон победи с 2:1 „римските вълци миналата седмица“

С много притежание на топката се опитват да намерят пространството между линиите, играят добър атакуващ футбол. Така че ще бъде доста по-различно от нашия последен съперник - Рома и ние знаем, че италианския и испанския футбол се различават”, коментира Шимунджа.

Не знам те какво мислят. Те правят ротации, имат няколко контузии, какъв е техният план не знам”, продължи той.

Бетис имат много качествен отбор. Въпреки контузиите играта им не се променя, играят по един и същи начин и в Европа и испанския шампионат", категоричен е словенецът.

"Не аз спечелих мача, ние спечелихме мача, играчите свършиха основната работа на терена. Те следваха стратегията, тактиката и влагаха огромни усилия във мача. Това е победа за всички нас, играчите и целия клуб", обяви още Шимунджа.

А ето какво каза звезда на Бетис преди мача между двата отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички