Десподов пренебрегна ЦСКА и отсече: Левски ще е основен конкурент на Лудогорец


Десподов пренебрегна ЦСКА и отсече: Левски ще е основен конкурент на Лудогорец
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

6320 0

Крилото на Лудогорец Кирил Десподов смята, че Левски ще бъде основният конкурент на "орлите" през този сезон за титлата в Първа лига. Десподов до известна степен пренебрегна бившия си клуб ЦСКА, който през миналия сезон завърши втори, а на полусезона бяха на две точки от разградчани.

В подкаста на "Мач Телеграф" Десподов заяви, че конкуренцията във вътрешното първенство е по-силна от предишни сезони. "Бих отличил няколко отбора. ЦСКА 1948 върви много добре. Левски ще ни е основен конкурент - силен отбор с добър треньор и страхотни фенове. ЦСКА също побеждава."

"Не се отпускаме изобщо. Очаквам обаче Лудогорец отново да завърши на първото място. А през февруари и март да сме все още в Лига Европа", заяви Десподов, който в четвъртък ще се изправи срещу Реал Бетис във втори мач от групите в Лига Европа.

"Очакваме много тежък двубой в Севиля. Всички знаем колко добър отбор е Бетис. Всеки обаче има слаби страни и е важно ние да се възползваме от тях. До момента съперникът ни има само една загуба от началото на сезона - от Реал Мадрид. Дисциплиниран отбор със страхотни фенове.

Изживяхме успеха над Рома. Това беше голяма победа за Лудогорец и българския футбол. Зад нея стои много работа, труд, дисциплина, психика и мотивация", заяви още българският национал.

Анте Шимунджа пък поиска от Лудогорец да играе срещу Бетис така, както срещу Рома.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички