Шимунджа: Доволен съм от всичко на лагера, Десподов тренира отделно


Шимунджа: Доволен съм от всичко на лагера, Десподов тренира отделно
Снимка: Ludogorets.com

913 0

Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, призна, че е доволен от това, което отборът му е свършил по време на лятната подготовка в Австрия. Словенският наставник акцентира, че има желание отборът му да играе доста по-комбинативен футбол в офанзивен план след успеха с 3:0 над Нюрнберг.

"Доволен съм от представянето. Планираното е свършено. Искаме да владеем и да комбинираме, с доста ротации. От физическото ниво съм доволен. Вчера през първото също играхме много добре. Разликата е, че тогава не вкарахме, а днес успяхме. Когато вкараш е по-лесно, защото не натискаш и резултатът те устройва", започна Шимунджа. 

"За да си клиничен в атака за 10 дни, което е дълъг период, трябва да работиш. Накрая ще работим върху финалната третина. Днес вкрахме три попадения, но за жалост не във всички мачове се справяхме така. Ако трябва да говоря за генерална оценка за Банско и Австрия...доволен съм. Клубът ни даде възможност да тренираме при отлични условия и да създадем страхотна група. От тази подготовка оставам с много добро и положително мнение".

"Единствено Десподов се подготвя индивидуално, защото дойде с лека травма от националния отбор. Деликатно е, има мускулна травма. В Разград ще тренира с групата. Надявам се скоро да направи и цяла тренировка и да вдигне физическо ниво. Спас просто падна, надявам се да е само това", завърши словенецът. А как Лудогорец загуби от унгарски гранд, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички