Дерменджиев след шока: Играчите са живи организми, спадът е нормален


Дерменджиев след шока: Играчите са живи организми, спадът е нормален
Снимка: Иван Йочев

1148 0

Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев беше във видимо недобро настроение след загубата в края от "Левски", която изхвърли носителите на Купата на България от турнира в полуфиналите.

"За мен стана един добър мач. Имахме 3-4 ситуации, в които трябваше да вкараме. Това е един турнирен резултат, 0:0 беше добър резултат. И трябваше само да вкараме. В крайна сметка допуснахме един гол, който дойде след колективна грешка", сподели Дерменджиев след края на двубоя.

Специалистът беше категоричен, че "сините" не са надиграли неговия тим и добави, че неговият отбор е имал повече положения в мача.

"Не мисля, че Левски ни надиграха. Ситуацията, в която стана гола бе епизодична атака. В крайна сметка футболът се играе на голове. Левски правят така, за да се противопоставят. Имахме ситуации, както през първото полувреме, така и през второто. Това е футболът, игра на голове", коментира Дерменджеив.

Що се отнася до неговия състав, то бившият треньор на юношеската школа вярва, че поражението ще мотивира неговите възпитаници.

"Аз мисля, че този мач ще мотивира футболистите повече за титлата. Те ще искат да докажат своята класа до края на сезона. Казах още през декември, че движението на отбора ще бъде такова. Ще има лакатушене и тези 4 месеца ще бъдат трудни за отбора".

Дерменджиев завърши с гаранция, че Лудогорец ще запази преднината си в "А" група.

"При всички случаи преднината в първенството ще бъде съхранена. Винаги може да има спад или възход. Мачовете са много за първенство, Лига Европа, Шампионската лига. Футболистите са живи организми и е нормално да има спад", сподели треньорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички