Шеф на Цървена звезда: В Лудогорец дават заплати по 1 млн


Шеф на Цървена звезда: В Лудогорец дават заплати по 1 млн
Снимка: ludogorets.com

1351 0

Изпълнителният директор на Цървена звезда Звездан Терзич сподели, че в момента е трудно тимът да достигне нивото на Лудогорец. Според него по-важно е клубът да оправи финансовото си положение, а след това да опита да вземе футболисти от по-висока класа, с каквито разполагат в Разград.

"Миналата година бяхме готови да плащаме максимум по 10 хиляди евро на футболистите, а сега сумата е 20 хиляди евро. Такива заплати не могат да доведат качествени играчи и да донесат победи над Лудогорец. Техните най-добри състезатели получават по един милион евро на сезон. Ние не може само да ги водим в музея и да казваме колко велик клуб сме, трябва и да им плащаме по милион, милион и половина евро. Изчистили сме всички дългове към чужденците и бившите ни играчи, това се отразява добре на клуба и сега е много по-лесно да се привличат футболисти, отколкото преди", обясни Терзич, цитиран от вестник "Тема спорт".

В паузата за националните отбори Лудогорец и Цървена звезда можеше да играят контрола на "Мала Маракана". Двата клуба обаче не успяха да се разберат за датата на мача и така той пропадна, поне засега.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички