Лудогорец готов да се раздели с Владо Стоянов


Лудогорец готов да се раздели с Владо Стоянов

7607 0

Лудогорец може да се раздели само с един от основните си футболисти през това лято. Става въпрос за вратаря Владислав Стоянов. Ръководството обмисля възможността да се възползва от повишения интерес към националния страж след силното му представяне срещу Португалия (1:0) и да го продаде.

Юношата на Металург (Перник) и ЦСКА направи един от най-добрите мачове в кариерата си срещу иберийците и тотално отказа суперзвездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо. Той спаси редица удари на трикратния носител на Златната топка и за втори път му хвана дузпа, информира "Тема спорт".

Преди това стражът отрази наказателен изстрел на CR7 на "Васил Левски" в мача между Лудогорец и Реал (Мадрид) в групите на Шампионската лига през сезон 2014/15.

28-годишният Стоянов има договор с разградчани до края на следващия сезон. Това означава, че ако не го поднови, цената му ще падне драстично и през зимата ще може дори да подпише предварителен контракт с друг клуб. От ръководството са взели предвид и факта, че в момента Стоянов се намира във форма, близка до тази, показана по време на пробива в Лига Европа през сезон 2013/14. Тогава няколко клуба от Западна Европа бяха извадили оферти за национала, но разградчани предпочетоха да го запазят и пропуснаха да приберат сериозна сума.

По високите етажи вече са си взели поука, особено след като словенецът Роман Безяк си тръгна без пари от "Лудогорец Арена", а само няколко месеца по-рано можеше да вкара в касата на клуба няколко милиона евро.

В момента няма пречка шампионите да не продадат Стоянов при добра оферта, тъй като разполагат с равностоен заместник в лицето на Милан Борян. Според запознати „зелените“ ще пуснат българина за около 1 милион евро. Ситуацията с Натанаел, към когото има интерес от Спортинг (Лисабон), е по-различна. Бразилецът все още не е се приспособил напълно и затова от Разград смятат, че вторият му сезон ще бъде по-силен и цената му ще скочи още.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички