Сервет - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме 1/16-финала от Лигата на конференциите?


Сервет - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме 1/16-финала от Лигата на конференциите?
Снимка: ludogorets.com

15250 0

Българският шампион Лудогорец излиза за един от най-важните си мачове през сезона. "Орлите" гостуват на Сервет в 1/16-финалите от Лигата на конференциите. Първият мач е днес (15.02) от 22:00 часа в Швейцария, докато реваншът е след седмица на "Хювефарма Арена" в Разград.

Футболистите на Георги Дерменджиев стигнаха до този дуел, след като завършиха втори в групата си в Лигата на конференциите в компанията на Фенербахче, Нордселанд и Спартак Търнава. Сервет пък бе трети в групата си в Лига Европа в компанията на Славия Прага, Рома и Шериф Тираспол.

Сервет е солиден домакин, но как се справя срещу български отбори?

Публиката на Сервет готви ад за Лудогорец

Швейцарският тим е изключително солиден домакин, като няма поражение у дома във всички турнири от септември миналата година (8 победи и 3 равенства). Срещал е два български тима у дома и е побеждавал и двата (но и е загубил двете си гостувания срещу тях).

Лудогорец не е никак убедителен срещу отбори от Швейцария

Лудогорец ще трябва да подобри показателите си срещу швейцарски съперници, като има само една победа (+ 4 загуби и 3 равенства). Притеснителното е, че като гост срещу опоненти от страната нямат нито един успех (цели 3 поражения и 1 равенство).

Срещу бившия си тим се изправя нападателят в състава на Георги Дерменджиев Квадво Дуа. Любопитното е, че самият той е отбелязал две попадения за швейцарския тим, докато бе под наем там през сезон 2018/19.

Къде да гледаме Сервет срещу Лудогорец?

Лудогорец гостува на Сервет в Лигата на конференциите

Първата среща в исторически план между Сервет и Лудогорец ще започне в 22:00 часа българско време, като ще бъде излъчена пряко по "Макс спорт 3". Освен това ще можете да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички