Сериозни проблеми в защитата на Лудогорец преди два от най-важните мача за сезона


Сериозни проблеми в защитата на Лудогорец преди два от най-важните мача за сезона
Снимка: ludogorets.com

2629 0

През тази седмица Лудогорец има два много важни двубоя. Във вторник разградчани приемат Черно море в първи полуфинал за Купата на България, а в неделя гостуват на ЦСКА в директен сблъсък за първото място. Наставникът Ивайло Петев има обаче сериозни дилеми около състава, които трябва да разреши.

Защитата големият проблем на Лудогорец преди важните двубои

В отбрана са най-големите проблеми заради контузиите на капитана Антон Недялков и Дени Групер, който претърпя операция преди няколко дни. Това налага зимното попълнение Пипа да действа отляво. Сега обаче Петев има проблеми, свързани и с центъра на защитата.

Наказан за мача с Черно море е Франко Русо, получил петия си жълт картон за сезона срещу Локо София. Испанецът натрупа официалните предупреждения за само 8 мача, след като се присъедини към тима през зимата, пише "Тема спорт". Така срещу варненци Петев ще трябва да използва двама измежду Пластун, Терзиев и Вердон, който обаче също е застрашен от санкция. Той има 4 жълти картона и може да пропусне гостуването на ЦСКА. Както е известно, трайно контузен е и централният бранител Диниш Алмейда. Феновете на ЦСКА пък се подготвят сериозно за двубоя, като се очаква това е най-посетеното им домакинство от 7 години насам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички