Хайнц: Ще използваме най-добрите си възможности да бием Лудогорец


Хайнц: Ще използваме най-добрите си възможности да бием Лудогорец
Снимка: Cska.bg

2774 0

Звездното зимно попълнение на ЦСКА - Тобиас Хайнц, говори след скромния, но ценен успех от 27-мия кръг на Първа лига с 1:0 над Пирин в Благоевград. 

Той коментира предстоящото дерби с Лудогорец в идната неделя на "Българска армия", което до голяма степен може да играе роля в предстоящата битка за титлата по време на плейофите.

Той поздрави и феновете за подкрепата и бе категоричен, че целият отбор ще даде всичко срещу 11-кратните шампиони, а той е напълно наясно със заряда на дербито.

Мнението на Хайнц

"За нас беше задължително да победим, защото Пирин постигна добри резултати срещу Левски и Лудогорец. Радвам се на победата. Успехът беше много важен за нас. Важно бе за нашето самочувствие преди мача срещу Лудогорец. Чувството пред тези фенове е страхотно. Представям си следващата седмица какво ще бъде, когато стадионът е пълен.

Винаги можем да кажем, че ще победим, но това, което мога да обещая, е че ще дадем 100% от себе си. Повярвайте ми, знаем колко важен е този мач за нас и ще се подготвим по най-добрия начин. Ще използваме нашите най-добри възможности да спечелим мача.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Не винаги всеки от отборите е във върхова форма. Понякога играеш добре, понякога – не, сигурен съм, че срещу нас Лудогорец ще покаже най-доброто, защото сме отборът, който трябва да ги побеждавам“, допълни Хайнц.

Ето какво сподели Саша Илич след Пирин - ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички