Сериозни премии в Лудогорец при победа над "Левски"


Сериозни премии в Лудогорец при победа над "Левски"
Снимка: БГНЕС

690 0

Сериозна премия ще получи Лудогорец, ако бие "Левски" в неделя. В края на седмицата е супер дербито от първия пролетен кръг, което се явява и пряка битка за върха в класирането. Ситуацията е ясна - ако разградчани спечелят, те ще убият на 90% интригата за титлата, всеки друг резултат обаче оставя шансове на "сините" да държат интригата до последно.

Шефовете в Разград са обещали по 5 бона на калпак на футболистите, ако спечелят срещу "сините". Бону-сът е най-сериозният от началото на сезона, след като до момента шампионите не са имали подобна премия.

По традиция допълнителните пари са завишени срещу "Левски" и ЦСКА, след като в такива мачове и мотивацията е много по-голяма. Сериозната уловка обаче е, че в Лудогорец няма премии, когато тимът не е на първо място. Цяла есен разградчани не се показаха в челото и заради това Владо Стоянов и компания нямаха никакви допълнителни стимули.

Интересното е, че обещани премии нямаше и за мачовете срещу Литекс, като в първия случай причината беше крахът в европейските турнири. Както е известно, разградчани отпаднаха от Милсами в Шампионска лига и търпяха санкция за резила. От вчера шампионите се готвят усилено за мача срещу "сините", разкрива "7 дни спорт".

Треньорът Георги Дерменджиев няма толкова сериозни проблеми около състава си, което е добрата новина за него. По традиция шампионите ще закрият последните си занимания, на които ще отработват и тактиката за сблъсъка. Не е изключено непосредствено преди двубоя с Левски в Разград да пристигне и босът на шампионите Кирил Домусчиев. Бизнесменът изгледа част от подготовката в Турция, след като беше на някои от контролите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички