Лудогорец намери защитник - връща си бивша звезда


Лудогорец намери защитник - връща си бивша звезда

641 0

Лудогорец е напът да осъществи изненадващ трансфер преди дербито с "Левски". Шампионите ще привлекат дълго чакания централен защитник, когото търсят цяла зима. Новото име в Разград обаче ще е добре известно - Любомир Гулдан, твърди "7 дни спорт".

33-годишният словак е много близо до завръщане в състава, почти 3 г. след като си тръгна в посока Полша. В момента Гулдан е собственост на елитния полски Заглебие.

Преди няколко месеца защитникът подписа нов договор с клуба, който е с много високи параметри и е за още 3 години. Той обаче може да не бъде изпълнен, тъй като интересът на Лудогорец е сериозен.

Според изданието, преговорите между двете страни са много напреднали.

Както е известно, намирането на централен защитник е от първостепенна важност за българския клуб. В началото на годината треньорът Георги Дерменджиев анонсира привличането на бранител, но цял месец това не се случи.

Вестникът твърди, че от Лудогорец са влезли в контакт със Заглебие преди няколко седмици, но първоначалните преговори за пропаднали поради много ниска трансферна сума. Смята се, че разградчани ще вземат Гулдан под наем до края на сезона с опция за постоянно откупуване.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички