Септември - Лудогорец по ТВ: Къде да ги гледаме в старта на Първа лига?


Септември - Лудогорец по ТВ: Къде да ги гледаме в старта на Първа лига?
Снимка: Ludogorets.com

2612 0

Българският шампион Лудогорец започва участието си в новия сезон в Първа лига днес. "Орлите" гостуват на новака Септември София на национален стадион "Васил Левски" в центъра на столицата от 21:00 часа.

Тимът на Анте Шимунджа започва защитата на титлата си и в търсене на 12-и пореден шампионски триумф в страната в София. Разградчани направиха няколко добри резултата в престижни контроли, включително равенство 1:1 с Гройтер Фюрт и класически успех над Нюрнберг с 3:0, преди да надвият и черногорския първенец Сутиеска Никшич с 2:0 в Разград в първи мач от I предварителен кръг на Шампионска лига.

Шимунджа вероятно ще се опита да запази силите на своите играчи за реванша в Черна гора във вторник, 12 юли, от 22:00 часа българско време. Мисълта за втория мач в Никшич ще даде някакви шансове на домакините от София за изненада на старта на сезона.

Подобно на Хебър, воденият от Славко Матич тим ще се опита преди всичко да си гарантира оцеляването във висшия футболен ешелон на страната. Септември ще продължи да разчита предимно на млади български футболисти.

Главен съдия ще бъде Георги Кабаков, а негови асистенти ще са Мартин Маргаритов и Диян Вълков. Двубоят Септември - Лудогорец ще бъде предаван пряко по "Диема спорт", можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички