Лудогорец загуби от Звезда, но Павел Върба видя и нещо позитивно


Лудогорец загуби от Звезда, но Павел Върба видя и нещо позитивно
Снимка: БГНЕС

2326 0

Лудогорец записа първа загуба на подготвителния си лагер в Турция. Българският шампион отстъпи в контрола на сръбския първенец Цървена звезда с 0:1 Единственото попадение в мача отбеляза Марко Гобелич в 28-та минута, след като се възползва от пробойна в отбраната на „Орлите".

През първата част по-добрите ситуации бяха за сърбите, а след паузата Лудогорец можеше да изравни. Гредата също помогна на Звезда. Владислав Стоянов пък спаси дузпа в 85-та минута, отсъдена за фаул на Терзиев.

"Мач с две лица. През първото полувреме трябваше да се справяме с твърдата игра на съперника и високата преса. През второто полувреме успяхме да изнесем играта, но не успяхме да реализираме нашите положения. През първото полувреме изпробвахме нещо по-различно, но проблемът беше, че не успявахме да задържаме топката във фаза атака, а не заради новата схема, която изпробвахме. Мисля, че този мач показа онова, което искахме да видим", заяви треньорът на Лудогорец след  двубоя.  А кое е убедило Върба да поеме Лудогорец вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички