Легия не се отказва от нападател на Лудогорец, увеличава офертата си


Легия не се отказва от нападател на Лудогорец, увеличава офертата си
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

3120 0

Полският гранд Легия няма никакво намерение да се откаже от нападателя на Лудогорец - Якуб Швиерчок. Първоначалната оферта от 1 млн. евро бе отхвърлена от разградчани, тъй като настояват да получат 1,25 млн. евро.

Първоначално поляците показаха, че не са склонни да платят толкова, но вече са готови с по-добра от първоначалната оферта заради раздялата със звездата си Ярослав Ниезгода. За него клубът прибра 3,5 млн евро и сега клубът е готов да инвестира част от тази сума за нов нападател.

"Неофициално се говори, че Легия е готов да извади 2 млн. евро за нов нападател”, пише Sport.pl. Ако варшавци наистина дадат такава сума, то това ще е рекорд за тях, що се отнася до привличането на нов играч. Вторият вариант след Швиерчок е Денис Алибек. Лудогорец вероятно няма да се замисли и ще приеме подобна оферта на Легия, въпреки че бъдещето на титулярния нападател Клаудиу Кешеру остава неясно, защото той още не е подписал нов договор с разградчани.

През настоящия сезон полякът има 4 гола и 3 асистенции в 15 мача за Лудогорец в Първа лига, както и 5 гола в 10 мача в европейските клубни турнири. А ето кой друг футболист на разградчани също се очаква да бъде продаден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички