Решено: Лудогорец се размина с удара по ЦСКА - привличането на Жорди Кайседо?


Решено: Лудогорец се размина с удара по ЦСКА - привличането на Жорди Кайседо?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

12043 0

Лудогорец ще се размине с удара, който готвеше да нанесе на ЦСКА, привличайки бившата им звезда Жорди Кайседо. Според мексиканската преса нападателят на Тигрес ще остане в тамошното първенство, но ще подсили друг клуб - Атлас.

Кайседо не влиза в плановете на треньора на Тигрес Роберт Данте Сиболди, но пък се очаква да играе в техния конкурент, който търси заместник на напусналия Хулиан Киньонес.

Еквадорецът, който напусна "червените" със скандал, ще бъде взет под наем в Атлас за една година с опция за откупуването му. В Тигрес престоят му, започнал през 2022 година, беше пълен провал - само 16 участия и 1 отбелязан гол.

За последно южноамериканецът игра под наем за турския Сиваспор, където в 14 мача отбеляза 3 попадения и игра в Лигата на конференциите.

Според мексиканския "Marca" той е бил желан в Европа отново, където освен българския шампион, за него е претендирал и испанският Райо Валекано. Победата обаче ще е за Атлас. А ето кой друг нападател, недисциплиниран като Кайседо, са набелязали Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички