Разград посреща 360 верни фенове на Апоел и Мосад


Разград посреща 360 верни фенове на Апоел и Мосад
Снимка: Getty Images/Guliver

1577 0

Море от фенове на Апоел Беер Шева ще залее Разград в сряда. Билетите за сектора за гости на "Лудогорец Арена", които са 360, са вече изкупени. Половината от привържениците ще дойдат директно от българските плажове, а другите — ще долетят от Израел, пише "Меридиан мач".

Всички в Лудогорец вече се увериха колко вярна е агитката на Апоел. На "Търнър Стейдиъм" в Беер Шева, 16 000 човека направиха атмосфера като за 40 000 ултраси. Сега въпросните привърженици ще последват и в България своите любимци, които се целят в първо и историческо влизане в групите на Шампионската лига.

Делегацията на Апоел Беер Шева каца още днес във Варна. Тимът на Башар Бакар няма да тренира на родна земя в понеделник, а ще направи това на клубната си база преди отлитането. От Лудогорец са обявили, че биха предоставили терените на "Гнездо на орли" на израелците, като така да им върнат жеста за първия мач, но те са отказали.

Съперникът на шампионите ни ще отседне в хотел „Cartoon" в Разград. Със сигурност с делегацията на Апоел Беер Шева ще има и няколко представители на Мосад.

Преди гостуването на друг израелски тим — Бейтар Йерусалим на Ботев в Бургас, въпросните спецчасти направиха пълна проверка на стадион "Лазур". Същото навярно ще се случи и с "Лудогорец Арена".

Не е тайна, че всяка една делегация на Израел зад граница е съпроводена от няколко на брой служители на Мосад, които следят за безопасността на своите сънародници.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички