Лудогорец уреди нов трансфер за над милион евро


Лудогорец уреди нов трансфер за над милион евро

3555 0

Лудогорец е много близо до солиден трансфер. "Орлите" са постигнали договореност с полския вицешампион Ягелония Бялисток за преминаването на дефанзивния халф Яцек Горалски в редиците на българския шампион, информира "Меридиан мач".

Той пътува за България и в понеделник или вторник ще мине задължителните медицински прегледи, след които се очаква да подпише своя договор с клуба от Разград.

Преговорите между полския и българския клуб се проточиха, защото първоначално Лудогорец предлагаше 1 200 000 евро, докато Ягелония очакваше цена около 2 000 000 евро. В крайна сметка в петък двата клуба стигнаха до компромис. Шампионите от Разград ще платят за Горалски около 1 350 000 евро + бонус за евентуално участие в групите на Шампионската лига или Лига Европа.

Ако сделката се осъществи, Ягелония ще спечели доста от преминаването на Яцек Горалски в Лудогорец. През юли 2015 година клубът от Бялисток го купи от Висла Плоцк за сумата от 300 000 злоти (около 71 000 евро - б.а.).

С фланелката на Ягелония халфът е изиграл 57 мача и е вкарал 3 гола. През изминалия сезон той стана вицешампион на Полша. Негов съотборник там беше бившият футболист на ЦСКА Килиан Шеридан.

В полския национален отбор Яцек Горалски има един мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички